Da li ste se nekad našli u situaciji da ste blokirani, zaglavljeni? Osećate se kao da trčite u začaranom krugu? Teško vam je da nađete izlaz?

Dobra vest je: Uvek postoji izlaz i uvek postoji rešenje!

Neretko nam se dešava da pokušavamo da rešimo problem ili situaciju samo iz jednog ugla. Sagledavajući problem potpuno smo sigurni da znamo kako da ga rešimo i istrajavamo u tome da ga rešimo na isti, stari način. Ali koji rezultat dobijamo? Umesto da nađemo najbolje moguće rešenje za nas, mi se suočavamo sa istim preprekama i poteškoćama i to nas dovodi do toga da se osećamo frustrirano, krivimo lošu sreću, karmu itd.

Kada jednom naučimo kako da probleme sagledavamo i iz drugog ugla, pojavljuje se čitav novi svet mogućnosti pred nama. Umesto da insistiramo na tome koliko je teško i kako nas je napustila sreća, ili je nikad nismo ni imali, otkrićemo potpuno novi put koji može da nas odvede do novog kvaliteta života.

Kako da okončamo začarani krug?

Napravite jedan mali korak – sagledajte problem iz novog ugla. Promenom stanovišta, osvetlićemo sebi sasvim novi put. Može čak da nam se desi da shvatimo da ono što smo smatrali problemom, uopšte i nije bio problem, ili da nam sine da ga možemo i jednostavno rešiti. Ili, da dođemo na ideju koji bi mogao da bude naš sledeći korak, a onda će nas on odvesti ka drugom itd.

Osećaj da smo mi ti koji možemo nešto da uradimo, kao i saznanje da smo na putu da razrešimo neku situaciju je oslobađajuća. To je naš izlaz iz začaranog kruga.

Sa te – nove – tačke gledišta vidimo potpuno novi svet mogućih rešenja..

Zvuči prosto, zar ne? Ponekad stvarno i jeste i mi brzo i jednostavno razrešavamo neku situaciju, ali u drugim slučajevima nam je teže i potrebna nam je podrška. Potreban nam je neko da nam bar osvetli taj put i da nam pomogne da promenimo našu tačku gledišta i nađemo svoj izlaz iz problema.

Pokrenite se i nađite bolje rešenje:

Zakažite svoju prvu koučing sesiju!

Hajde da zajedno nađemo vaš novi put, put životnog uspeha i zadovoljstva!

 

 

Kontaktirajte me kako bismo zakazali vaš prvi sastanak: