KOUČING

Individualni Koučing

Ponekad nam se dešava da se nađemo u situaciji u kojoj se osećamo zaglavljeno i ne znamo odakle bismo krenuli, a radionice i rad u grupi nam nisu trenutni izbor. Deluje nam  kao da je individualni rad moguć i prihvatljiviji put.

Ili ste učestvovali na radionicama i upoznali se sa raznim metodama koje su vam veoma korisne i nalazite se na svom putu ličnog razvoja, ali osećate da bi vam dobro došao intenzivniji rad na sebi?

Ili prolazite kroz životno iskustvo koje kao da vam se iznova ponavlja i u potrazi ste za izlazom?

Koučing može biti upravo ono što tražite – a to je pomoć nekog ko će da vam bude podrška i vodič na tom delu vašeg puta ličnog razvoja.

Koučing je lično savetovanje osobe, klijenta koja je u potrazi za smernicama kako da poboljša kvalitet svog života i da mu se raduje svim srcem.

Lajf kouč pruža klijentu podršku i pomaže mu na putu samootkrivanja. U tom procesu, on pomaže klijentu da poboljša svoje veštine, osvetljava mu one delove puta koje klijent u datom trenutku ne vidi, pomaže mu da ostvari svoje ciljeve i da izbalansira svoj život na najbolji i najlakši način.

Koučing je veoma sličan individualnim fizičkim treninzima.Kouč priprema i kroji plan vežbi prema klijentovim potrebama i ciljevima, prati tempo razvoja svog klijenta i usmerava ga u pravcu ostvarenja ciljeva.

Cilj koučinga je da klijent uravnoteži svoj život i da njime bude zadovoljan. Klijent dobija alate koje uči da koristi sam i doslednim vežbanjem se priprema za samostalno balansiranje svog novog života.

Koučing podrazumeva posvećenost lajf kouča, kao i disciplinovanost i doslednost klijenta da ostvari svoje ciljeve. Pored volje klijenta da uzme život u svoje ruke, da otkrije moć u sebi,da postavi i ostvari svoje ciljeve, kao i da unapredi kvalitet svog života na svim poljima, fokusiranost i istrajnost su ključni za ostvarenje svih ciljeva.

Ukoliko osećate da bi vam ovakav pristup ličnom razvoju prijao i da je to ono što vam je potrebno na putu ostvarenja vaših ciljeva, dobrodošli na koučing.

 

S ljubavlju,

AnChi

Ukoliko želite da zakažete sesiju, kao i da se dodatno informišete u vezi sa koučingom, stojim vam na raspolaganju.

POŠALJITE PORUKU